Bedre ledere gavner alle

I Danmark startede GLS tilbage i 2001. Foto: GLS Danmark 2016

Willow Creeks GLS deler inspiration og værktøjer fra nogle af de dygtigste internationale ledere.

I 1375 byer fordelt på 128 lande samler verdens største konference The Global Leadership Summit (GLS) over 400.000 ledere. I Danmark inviterer Willow Creek til to lederkonferencer med en uges mellemrum i Århus og København.

– De to GLS-konferencedage forbedrer dine færdigheder og giver friske perspektiver fra ledere i verdensklasse. I år har vi tilmeldt mere end 100 deltagere fra vores organisation til GLS, fortæller Jeff Van Drunen, President FutureCeuticals. Og Mitch Barns, der er CEO hos Nielsen, supplerer:
– Når jeg sammenligner GLS med alle de andre forskellige muligheder, der er til rådighed for mig, er GLS bare det bedste, hvad angår kvalitet, oplevelsen og de mennesker, du får en mulighed for at møde.

– En af de vigtigste investeringer en leder kan gøre, er finde sin ”Grander Vision”, fortæller Jette Kjær Bach, bestyrelsesformand for Willow Creek Danmark, der har arrangeret GLS siden 2005.

– Jeg tror grunden til der kommer ledere fra erhvervslivet, NGO/ non profit sektor, den offentlige sektor og den politiske sektor er, at alle niveauer finder inspiration og praktiske værktøjer.

Konferencen foregår over to dage. Først i København fra den 27. – 28. oktober og ugen efter i Århus den 3.-4. november.

Ringe i vandet helt til den 3. verden

Kaster man et blik i programmet, er der et varieret hold af undervisere: ledere, forfattere, forskere og praktikere. De leverer en unik blanding af vision, inspiration og praktiske færdigheder, man kan bruge med det samme.

– Niveauet af undervisere og læringen på GLS er bedre end nogen anden erhvervslederkonference, jeg har været til. Jeg vil opfordre alle ledere på alle niveauer i deres liv og karriere til at undersøge mere om hvad GLS tilbyder, fortæller Angela Braly, som er President i The Braly Group


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Gennem mere end to årtier har GLS forvandlet lederes liv. 83% af deltagerne kommer tilbage år efter år, fordi de oplever konferencen forbedrer og forstærker deres teamwork, arbejdsglæde og produktivitet, fortæller GLS’ ankermand Bill Hybels. Hans team sørger for, at undervisningssessionerne optages på hovedkonferencen i Chicago hvert år i august, hvorefter konferencen transmitteres via storskærm med HD billede- og lydkvalitet til resten af verden. På den måde kan selv de underudviklede lande, der aldrig vil kunne betale bare en af talerne, høre de dygtigste ledere i verden.

– Hvis GLS’en kan få indflydelse på en person, som er i en ledende stilling, kan det få en ringe-i-vandet-effekt for alle andre, de er i berøring med. Vi har nu 350 fra vores netværk, der deltager på GLS, slutter George Cook, Senior Executive, Finansielt selskab.

Info på www.gls2017.dk


Artiklen fortsætter efter annoncen:Værdibaseret og inspirerende

Skoleinspektør på Grindsted privatskole og byrådsmedlem i Billund har været på Global Leadership Summit mange gange og til hovedkonferencen i Chicago. Hun fortæller:

”Der er så god værdibaseret undervisning og inspiration. I det offentlige, skal vi hele tiden blive bedre og optimere os. Men det er nødvendigt, at vi respekterer den enkelte, og sammen gør Billund kommune til et bedre sted at være. Det skal vi hjælpe hinanden til. Der er ikke bare nogen, der tager beslutninger. Respekten er vigtigst. Uanset om vi er politikere eller medarbejdere i det offentlige er der stadigt plads til forbedringer,” fortæller Annette Lundgard.

 


Artiklen fortsætter efter annoncen: 

 

 

 

Opmuntrende

Daglig leder og sognepræst Peter Østergaard Jacobsen fra Sct. Hans kirke i Odense har været med på Global Leadership Summit et par gange:

”Når jeg har direkte personaleansvar, er Bill Hybels tale om at elske sine medarbejdere så vigtig. GLS er meget opmuntrende og bekræfter mig i, at det ideelle spændingsfelt er at være erfaren nybegynder. Undervisningen på GLS korresponderer fint med de ting, jeg har arbejdet med på Diplom i ledelse. Man skal ikke lade sig forvirre af, at GLS foregår i et kirkeligt regi. Jeg kunne godt tænke mig at have haft flere erhvervsledere med fra mit lokalområde. Særligt de, der har en fordom overfor det kirkelige, vil blive overraskede.”

 

 

 

 

 

Konkret værktøj og gode pointer

Per Brion Skatter og Peter Aagaard fra White Away i Århus er med på Global Leadership Summit for første gang:
”Vi blev inviteret af vores direktør, der har været med nogle gange før. Det er et spændende program og talere, der kommer med gode pointer og meget konkret værktøj. Vi kan forholde os godt til det ikke alt for teoretiske. Det er både underholdende, enkelt og nemt at forstå og omsætte til det, vi går og laver til dagligt.
I White Away prøver vi hele tiden at forbedre både systemer og procedurer – også sammen med andre afdelinger. Så vi bliver nødt til at lære hurtigt i stedet for at blive i gamle salgsdata. På GLS handler det også meget om, hvordan vi er som mennesker, og hvordan vi behandler hinanden. Uanset hvad vi tror på, er den faglige del ens.
Selvfølgelig var vi spændte på, hvor meget kristent det var. Men det kunne vi sagtens være i. Den måde folk er på, er utrolig åben og imødekommende”.