Gør som Kaya – hun uddelte 1750 juleaviser ud!

Husk at bestille ekstra eksemplarer af juleavisen, som udkommer i næste uge, senest tirsdag den 28. november. 

I ugen før jul 2016 modtog 1750 husstande i Kolding Udfordringens juleavis. Det kan de takke Kaya Winther for.

Hun fyldte hver dag sin indkøbs-trolley og gik fra postkasse til postkasse med det gode julebudskab.
– Der kunne være tre bundter i trolleyen – eller min rulle-marie, som jeg kalder den. Og da jeg ikke har bil, måtte jeg tilbage med bussen for at hente nye forsyninger. Så det var lidt hårdt, men også opmuntrende. Og så fik jeg en masse motion, smiler hun.

Kristen for 11 år siden

Når Kaya syntes, at beboerne i Kolding skulle have avisen, er det, fordi Kaya selv blev kristen for 11 år siden efter et hårdt liv i bl.a. København. At finde troen på Jesus er det bedste, der er sket for hende. Og det må andre også gerne opleve, mener Kaya, som er førtidspensionist.

– Jeg syntes, Udfordringens juleavis ”Julens Udfordring” var rigtig god.

Der var jo fx den artikel om Hans Berntsen og det fantastiske mirakel, som den hjerneskadede dreng Anton oplevede. Det var ham, der fik en ny hjernehalvdel efter forbøn.
Jeg tror godt, det kan åbne nogens øjne for, at det med Gud og Jesus faktisk er sandt, siger hun.

Bad først til Gud

Før Kaya gik rundt bad hun Gud være med, så Helligånden gennem aviserne måtte røre mennesker.
– Oplevede du negative bemærkninger, mens du delte alle aviserne ud i folks postkasser?
– Nej, overhovedet ikke. Tværtimod fik jeg lov at bede for to ældre, som gik med rollator, fordi de havde problemer med balancen.Jeg mødte dem hver for sig. Og de ville gerne have forbøn, da jeg spurgte dem, fortæller Kaya.
– Kunne du finde på at gøre det igen?
– Ja, jeg synes, at juleavisen er en god anledning, som alle kan være med til at dele ud. Jeg kan faktisk ikke forstå, at der ikke er flere, der gør det.
Avisen vil indeholde interessante artikler og være skrevet i et ikke-religiøst sprog.

Bestil aviser nu!

Læsere, der ligesom Kaya ønsker at dele juleavisen ud, skal bestille aviser på forhånd.
Det er også en god idé for en menighed eller en bibelkreds at stå sammen om at dele jule-avisen ud i et boligkvarter.
Se alt om bestilling på bagsiden.


Artiklen fortsætter efter annoncen:(Denne artikel blev første gang bragt i uge 7/2017).