Ny kristen Hollywood-succes udkommer som DVD

Filmen ’I Can Only Imagine’ fortæller den virkelige historie om en voldelig fars forvandling.

’I Can Only Imagine’ hedder filmen om baggrunden for den populære kristne sang af samme navn. Filmen, som havde premiere i USAs biografer i marts, udkommer i juni som DVD.

Filmen er instrueret af brødrene Jon og Andrew Erwin (som har instrueret Woodlawn og Mom’s Night Out). I de første tre weekender lå I Can Only Imagine i biografernes top fem og indtjente over 81 millioner dollar, hvilket var langt over forventning, oplyser BoxOfficeMojo.com data.

Filmen fortæller den sande historie bag MercyMes sang, ’I Can Only Imagine’. Sangen er skrevet af Bart Millard, efter at han så sin voldelige far blive kristen i en forholdsvis høj alder. I sangen forestiller Bart sig, hvordan han vil reagere, når han møder Jesus, og han spørger: ”Hvad vil mit hjerte føle, når jeg er omgivet af din herlighed, vil jeg så danse for dig, Jesus, eller være stille i ærefrygt? Vil jeg stå foran dig, falde på knæ, synge halleluja, eller vil jeg slet ikke være i stand til at sige noget?”
Blandt skuespillerne er J. Michael Finley, den Golden Globe nominerede Dennis Quaid, sangeren Trace Adkins (The Lincoln Lawyer, Traded) og Priscilla Shirer (War Room).

Andrew Erwin har til ChristianHeadlines.com fortalt, at filmens styrke er Bart Millards fantastiske historie.
”Med Barts historie vil folk se filmen og sige: ’Det kan umuligt ske’. Men det skete. Det er kraften i det kristne vidnesbyrd,” fortalte Andrew Erwin. Instruktøren tilføjer, at han og broderen Jon Erwin gennem deres film bringer evangeliet til ikke-kristne.
“Det er et fantastisk redskab… man går ind og introducerer kristendommen for nogle mennesker, som aldrig ville krydse kirkens dørtærskel. Og det er så afgjort dagsordenen bag det at kunne introducere folk til evangeliet… Men for at begynde med historien: Det skal være en stor historie.Vi går først ud og finder historier, og hvis de fanger mig som fortæller – og fanger Jon – så skal vi bare fortælle den historie,” forklarer Andrew Erwin.