Lidt surdej er nok!

I bøn forleden så jeg et stærkt profetisk billede

Jeg havde netop bedt om, at kundskaben om Guds herlighed måtte manifestere sig i Danmark (Jvf. Hab. 2:4), men det jeg så, lignede noget elastisk dej foran mig. Det var tykt og klæbrigt og det gjorde rummet omkring mig næsten ufremkommeligt.

I visionen rakte jeg ud og kunne røre ved den klistrede konsistens – som nu begyndte at fylde hele luften omkring mig. Det bare hævede og hævede.

Jeg spurgte Herren, hvorfor han viste mig noget klistret dej og ikke herlighedens skønhed, glæde og lethed… det syntes næsten som en modsætning.

Mit Rige skal fylde alt

Jeg mærkede Herrens tiltale; – at den lille smule surdej, som har været skjult i mange kristnes indre liv, nu begynder at hæve op og have EFFEKT og SYNLIGHED som aldrig før.

Mit Rige, siger Herren, HAR virket sine planer i det skjulte, også selvom du følte at alt var dødt, og håbet næsten var slukket. For nu begynder mine planer at hæve op og syre igennem.

For Mit Rige trumfer ALT, siger Herren. Hele din tilværelse skal blive inspireret, ledt og gennemsyret af mine planer og min KÆRLIGHED. Mit Rige skal fylde dig, ja, endda hele samfundet omkring dig!

Som et sennepsfrø

For Guds Rige ER som det mindste sennepsfrø, den lille smule surdej og som perlen og skatten, som blev fundet i jorden. For en tid var det skjult og mennesker regnede det for intet. Men når tiden er inde, hæver det langsomt men sikkert op, bliver (gen)opdaget og vokser sig større end alle de andre ”frelses-forsøg” som denne verden har at byde på.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Guds Rige viser sig med mere gennembrudskraft end denne verdens visdom bygger på.

En ny Guldalder

Du som har været salt og lys i denne verden, har ikke været det forgæves. Og du som har bedt og holdt ud i tro, har ikke bedt forgæves! Samfundet i Danmark VIL ERKENDE at Guds kærlighed og tilgivelse virker. En ”Ny Guldalder” er ved at indfinde sig i Norden, siger Herren.

En (gen)-opdagelse af Guds Riges skønhed, kraft og herlighed, som gennemsyrer alt. Norden vil blive frelst! Endda mere effektivt og synligt end du turde håbe på…


Artiklen fortsætter efter annoncen: