Susanne er en af de frivillige

Mange frivillige gør at kristne sommercamp fungerer godt.

Susanne Friis, Hobro.

Susanne Friis sidder om morgenen og tager imod billetter, når ca. 100 af deltagerne på den store sommercamp skal ind og have det store morgenbord.

Langt de fleste af de ca. 5.000 deltagere på pinsekirkernes SommerCamp i Mariager spiser i deres telte og campingvogne. Men man kan også spise god mad i den store kantine på efterskolen.

Susanne er en af de frivillige, som får det til at fungere. Hun kommer fra Skjern, men bor nu i Hobro. Hun er diakonuddannet, og arbejder som pædagog i Viborg kommune. Oprindeligt kom hun i folkekirken, men nu er hun glad for at komme i den lokale Mariagerfjord Frikirke.

– Det var en af mine gode venner, Erik Vammen, som tog mig med herud. Han syntes, jeg skulle prøve det. Han kommer her faktisk ikke selv, men han tog mig med, og det er jeg glad for, fortæller Susanne.

For seks år siden mistede hun sin mand – han døde af kræft. Og det var ovenpå det, at hun havde brug for en ny start.

– Jeg har fået en masse nye venner, og jeg er rigtig glad for at komme her. Når jeg er færdig med at arbejde om fredagen, tager jeg ind i en cafe vi har i kirken fredag eftermiddag, siger hun.

Selv om Susanne hjælper til som frivillig er hun også med til mange af møderne. Hun har specielt været grebet af den tale, som den amerikanske missionær Brunson, der var fanget i Tyrkiet, holdt først på ugen. Det gjorde stort indtryk.

Læs også:


Artiklen fortsætter efter annoncen:Morgenkaffe på SommerCamp

Over 5.600 til sommercamp i Mariager