Fire gode år på missionsmarken

Sven Hagen Jensen deler sine oplevelser fra fire år i Afrika.

I bogen ’Guds gode hånd’ følger vi præst i Adventistkirken Sven Hagen Jensen og hans familie i fire år på missionsmarken i Afrika.

En drengedrøm blev til virkelighed, da præst og forfatter Sven Hagen Jensen fik et kald til Nigeria i 1980. Sammen med sin hustru Ingelis og deres to børn, Nicola og Kim på henholdsvis ni og ti år, rejste Sven til det nordlige Nigeria. Her blev det til fire år som missionær for Adventistkirken.

I bogen deler Sven Hagen nogle af de opmuntrende erfaringer, som tiden i Afrika gav familien. Mens de arbejdede uden for Danmarks grænser, oplevede de på en særlig måde ’Guds gode hånd’ over sig (Nehemias 2, 8,18). Guds beskyttelse, hans ledelse og indgriben i vanskelige situationer har styrket parrets overbevisning om Guds storhed og omsorg.

Med fortællingerne fra Afrika ønsker Sven Hagen at styrke troen og øge interessen for missionsarbejde hos læseren. Bogens fortællinger kommer ikke nødvendigvis i kronologisk rækkefølge, men er fortrinsvis samlet under fælles overskrifter, som fx ’Dagligliv i Bukuru’, ’Aber og elefanter’, ’20 køer for vores datter’ og ’regndans og djævleuddrivelse’.

Sven Hagen Jensen er i dag ansat som præst for to menigheder, én i Holstebro og én i Viborg, og familien er udvidet med svigerbørn og fire børnebørn. Han har tidligere udgivet bøgerne ’Tårernes vej gennem Bibelen’ og ’Oplevelser til fods – Brudstykker fra mit liv’.

Bøgerne er udgivet på eget forlag og kan købes ved henvendelse til forfatteren på mail: shjsda@gmail.com og tlf.: 51303633.