Aarhus: Årsfest med afskeds- reception i Israelsmissionen

Arne Pedersen

Den 26. marts holder Israelsmissionen og Israelsmissionens Unge årsfest på TORVET, Katrinebjergvej 75, Aarhus N. Under forkosten holdes afskedsreception for generalsekretær Arne Pedersen, der stoppede i februar efter 10 års ansættelse.

Efter receptionen holdes årsfesten, hvor David og Elisabeth Serner, der er præstepar i Jerusalem, vil fortælle om arbejdet i Israel. David har netop udgivet en bog, som bygger på en omfattende undersøgelse af den israelske messianske bevægelse.

Herefter vil der være mulighed for at vælge mellem forskellige seminarer med titler som: Hvordan møder vi jøder i København? Senior i Guds mission? Man kan også høre en live-optagelse af missionens nye podcast ‘Mechqar’ eller være med til at udvikle på magasinet.
For børnene vil der blandt andet være et sjovt program med entertaineren Hans Jørn Østerby.