Extreme Character Challenge

Er du en mand, der ønsker at udfordre din hverdag med et eventyr, der kan ændre dit liv for altid?

Sådan spørger mandebevægelsen 4M Danmark. Fra 9.-12. nov. arrangerer 4M en 72 timer lang tur, de kalder ’Xtreme Character Challenge’ (XCC). Ideen er bygget op om en mandebevægelse og navnet 4M er inspireret af bogen ”De tre musketerer”. Bogen handler om en ung mand, der drømmer om at blive musketer for den franske konge.

På sin rejse møder han de tre musketerer, og sammen danner de en fælles front for kongen. “En for alle, alle for en” var mottoet. De vidste, at de kunne stole på hinanden i den ultimative manddomsprøve i tjenesten for Kongen. The 4th Musketeer var født. I dag forkortet til 4M. 4M’s værdier bygger på tro, broderskab, eventyr og retfærdighed.

4M fortæller, at de ønsker at flere mænd skal begive sig ud på eventyr med hele deres sind, krop og sjæl og opleve at få ændret deres verden for altid ”i tjenesten for Kongen, vores treenige Gud, som vi møder i Bibelen,” som der står på deres hjemmeside. Over tre dage vil man møde fysiske, mentale og åndelige udfordringer og input og opleve unik natur sammen med 6-9 andre mænd. 4M findes i mange lande, men det er første gang, at man kan prøve XCC i Danmark.

Læs mere på 4mdk.dk.