Salgschefen blev direktør i Felix Rejser

Birgitte van der Schaft er ny direktør for Indre Missions rejsebureau Felix Rejser. Det blev markeret med en reception på Indre Missions Hus den 17. januar 2024. Foto: Indre Mission

Tidligere salgschef Birgitte van der Schaft er blevet direktør for Indre Missions rejsebureau, Felix Rejser.

Den 49-årige Birgitte van der Schaft er uddannet inden for turist- og rejsebranchen og har også en HD i organisation og ledelse fra Aarhus BSS. Hun begyndte som salgschef i Felix Rejser i 2022 og overtager nu opgaverne som direktør fra Indre Missions virksomhedschef Ingrid V. Bjerre, som gennem nogle år har haft ansvaret for Felix Rejser.

Rejselysten er tilbage

Ingrid V. Bjerre ser det som et naturligt skridt i Felix Rejsers udvikling, at rejsebureauet nu igen får sin egen direktør.

“Felix Rejser kørte i et par år for lavt blus på grund af coronaepidemien. Men nu er Felix Rejser kommet godt i gang igen. Rejselysten er tilbage. Vi har udvidet vores personale, og vi har mulighed for at udvide rejseudbuddet i de kommende år. Derfor er der brug for, at Felix Rejser får sin egen direktør,” forklarer Ingrid V. Bjerre.

“Birgitte van der Schaft har gjort det særdeles godt som salgschef. Hun er fortrolig med virksomhedens drift, og jeg er overbevist om, at hun er klar til at løfte opgaven som direktør, hvor hun får ansvaret for både drift, budget og personale. Hun har også den rette profil til at stå i spidsen for et kristent rejsebureau,” understreger virksomhedschefen.

Birgitte van der Schaft er glad for den tillid, som er vist hende, og hun ser frem til de udfordringer, som følger med opgaven som direktør.

“Jeg tror på, at der stadig er brug for et rejsebureau som os i markedet, og jeg vil sammen med mine medarbejdere arbejde på at udvikle Felix Rejser, så vi også fremover kan give gode oplevelser til vores kunder i et trygt og kristent rejsefællesskab,” siger Birgitte van der Schaft.