Første film fra Karen Kingsburys eget film- selskab kan nu ses på danske platforme

I sorgen over at have mistet sin bedste ven kaster Dawson Gage sig ud i søgningen efter en ukendt søster.

Den kristne forfatter Karen Kingsbury startede for et par år siden sit eget produktionsselskab. Første film fra Karen Kingsbury Productions er en filmatisering af hendes roman ’Someone like you’. Filmen havde premiere i USA i efteråret, og er nu tilgængelig i Danmark på bl.a. Viaplay og Blockbuster.

Den unge arkitekt Dawson Gage får et chok, da han mister sin bedste ven, London. I sin sorg igangsætter Dawson en søgen efter Londons ukendte søster, som blev sendt til en anden familie. Der er ikke tale om adoption, men derimod om overdragelse af et overskydende embryo i forbindelse med at Londons forældre fik fertilitetshjælp. Af helbredsmæssige grunde valgte de kun at gennemføre graviditeten med det ene af to embryoer, og af etiske grunde ønskede de ikke, at det, der nu allerede var et befrugtet æg, skulle gå tabt.

Dawsons søgning vender op og ned på både hans eget og Londons forældres liv, og i særdeleshed for den ukendte søster Andi, der pludselig skal forholde sig til, at hun biologisk set ikke er relateret til den familie, hun er vokset op hos. Filmen tager fat i potentielle implikationer ved fertilitetsbehandlinger, som indebærer, at et barn ikke er biologisk beslægtet med en eller begge forældre. Det er samtidig en film om håndtering af sorg, tro i hverdagen og uventet kærlighed.

Filmen er næsten to timer lang og giver sig god tid til at fortælle sin historie. Det er en feel-good film med kristne værdier, som kan ses af hele familien (fra syv år).