Mission i kapløb med døden

Nyt center skal fremskynde missionen i Tanzania. Samtidig dør folk som fluer af AIDS
Tanzanias premierminister har lige nedlagt grundstenen til et nyt missionscenter, som skal fremskynde missionen i landet.
Kort for jul afsluttede missionæren Egon Falk sin årlige lederkonference. 1500 deltog, heraf 700 præster. På afslutningsdagen blev grundstenen til New Life Outreach’s konferencecenter og bibelskole nedlagt af Tanzanias premierminister, Frederick T. Sumaye. Egon Falk besøgte premierministeren sidst i november i forbindelse med en kampagne i Tanzanias hovedstad, Dar Es Salaam. Der fik han lov til at bede sammen med premierministeren, som nu støtter missionsarbejdet.
Der bliver 2600 siddepladser i det nye missionscenter og plads til over 100 overnattende elever på bibelskolen, der skal hjælpe Egon Falk med at opnå sin vision, at halvdelen af Tanzanias befolkning skal blive personlige og karismatiske kristne.
– Mange vil sikkert påstå, at Tanzania er et “gammelt” missionsland, men nye oplysninger viser, at omkring 8 mio. tanzanianere endnu ikke har hørt evangeliet, siger Egon Falk. – Og det til trods for, at vi gennem årene har holdt over 200 ‘korstog’, hvoraf det største har samlet ca. 100.000 mennesker på én gang.
I Tanzania har 40 pct. af børnene mistet en eller begge forældre pga. AIDS – så Egon Falk kører på en måde kapløb med døden…