Tak for god undervisning

Stor tak til Redaktøren for en god leder uge 13. Det var stof til eftertanke. Lad os handle på ordet og tage alt det i besiddelse, som Jesus har købt til os.
Tak også for undervisningen af Graham Powel. For to år siden havde jeg den glæde at sidde under hans undervisning 3 el.4 aftener, det kunne jeg ønske at alle mine åndelige søskende kunne få lov til. Havde Powel selv kunnet modtage så god undervisning på dette område, havde hans vej til frihed, nok ikke behøvet at tage så lang tid. Powel har jo skrevet bogen: Bryd dig vej til frihed, den blev ud givet på Karis forlag i Norge i 83. Jeg købte den på en bibelcamping i 85. Det er en bog man aldrig blir færdig med, for fjenden er ude efter os hele tiden Vi må lære at stå ham imod, bruge vore åndelige våben.
Tak også for en god afslutning på Moses debatten, Lad os elske og beskytte hinanden, i stedet for kritik.
En ny befaling Jeg giver til Jer, at I elsker hverandre, som Jeg har elsket Jer. Derpå skal alle kende, at I er mine disciple, om I har inbyrdes kærlighed.
(Forkortet, red.)
Grethe Sørensen
Nørlundvej 3 Lunde
6830 Nr.Nebel.