Lad dig ikke bedrage!!

På DR1’s tekst-TV kan man i dag – lørdag den 1. november – læse følgende overskrift: Israel er en trussel mod fred.
En gallup undersøgelse foretaget af EU-kommissionen i 15 europæiske lande, giver et bud på, hvilket land, der er den største trussel mod verdensfreden.
Undersøgelsen baseres på, at man har spurgt 500 i hvert land, og ud fra dette minimale antal kommer de med denne alarmerende konklusion, at 60% af europæerne siger, at Israel er en større trussel end Nordkorea, Iran og Afghanistan. Påstanden slynges ud i verdenspressen i dag. Dæmoniseringen af Israel som vi daglig møder i presse og TV, støttes ikke mindst af mange landes ledere her i Europa.
Vi burde vide bedre, men det man læser og hører påvirker os. Men lad dig ikke bedrage. Det er ikke Israel, der er en trussel mod fred, men de arabiske og muslimske terrorister i organisationer som Al Quida, PLO, Hamas, Hizbollah, Islamisk Jihad og mange andre!
Den vedvarende uro i og omkring Israel skyldes ganske simpelt, at disse organisationer og Israels nabolande ønsker staten Israel udslettet! De har aldrig givet Israel mulighed for at leve i fred, med undtagelse af Egypten og Jordan, der nødtvunget har sluttet en slags fred med Israel. Men ingen andre arabiske lande.
Israel er ikke en angribende nation, som nogen af os behøver at frygte, de ønsker desperat at få leve i fred. Men de har i gennem alle år været tvunget til at forsvare sig ved påtvungne krige og ved gentagne terroraktioner af palæstinenserne på Vestbredden og i Gaza, fra Libanon og andre lande.
Ethvert land med respekt for deres indbyggere ville også gøre det, de kan for at forsvare befolkningen. Gallupundersøgelsen er skræmmende og viser dybest set, at det er den gamle antisemitisme, der igen er blomstret op og har nået rædselsfulde højder. Gennem århundreder har det lydt: ”Det er jøderne, der har skylden”. Nu lyder det: ”Det er Israel, der har skylden”. Kan du se sammenhængen? Lad dig ikke rive med af denne antisemitiske bølge.
Stå den imod!
Lad dig ikke bedrage!

Greta Axelsen
Voldumvej 150
Rødovre