Tag med til Noas Ark

Du kan tage med Henri Nissen til Noas Ark i Tyrkiet i næste uge!Rejsen til det formentlige fundsted for Noas Ark koter 9.000 kr. for 12 dage. Kontakt straks Henri@udfordringen.dk – 74562200
Afrejse den 13. juni morgen – hjemkomst den 24. juni aften.
Som tidl. omtalt i Udf. forsøgte Elin Berglund at arrangere en rejse. På grund af for få tilmeldte blev den aflyst. Men Udfordringens redaktør tager derned og følger en lidt anden rute – ind i Iran og Armenien. Læs denne artikel fra nummer:


Ned til ‘Arken’ næste uge


Den 13. juni rejser journalist Henri Nissen til det mulige fundsted for Noas ark i det østligste Tyrkiet.
Udfordringens redaktør stod for den første danske ekspedition i 2001 til et fund ca. 20 km. syd for Mt. Ararat. En del ark-jægere tror mere på dette fund end de meget omtalte skygger på Mt. Ararat på nogle hemmelige CIA-fotos, som en amerikansk ekspedition skal ned at kigge på i august.
– Men de kurdiske guider har allerede fortalt mig, at det bare er en klippe, så jeg koncentrerer mig om det såkaldte „bådformede objekt“, siger Henri, der også var i Tyrkiet i 2002.
– Denne gang satser jeg på at komme ind i Iran og Armenien for at samle det sidste stof til min bog om ark-jagten, som jeg har knoklet med sidste år. Nu skal den udkomme i efteråret.
– Det er ikke en grupperejse, men hvis der er et par interesserede, som vil med, kan det godt lade sig gøre. Specielt hvis nogen har forstand på arkæologi eller geologi, siger han.