We lift our hands Oslo Gospel Choir

”Er det ikke lidt uoriginalt”, kan man indvende, hver gang der kommer endnu en lovsangs-cd på markedet. De vil vel bare ride på bølgen. Nu har ”Tore med kore” også gjort det!
”We lift our hands” er blankpoleret (og primært MEGET stille) pop-lovsang af den allerbedste kaliber med tydelige tekster, som du slet ikke behøver at slå op i cover’et, fordi du tindrende klart kan høre alt, hvad de norske jenter og gutter synger.
Der er ikke noget som helst rå-gospel over ”We lift our hands”. Der bliver heller ikke tryllet store revolutionerende akkordgange frem på de kendte numre, men det er stinkende tight med korets sædvanligt lækre hyperharmoniske arrangementer.
Korets dirigent Tore W. Aas har med dette album produceret ikke mindre end 198 albums. Denne erfarne kapacitet mener selv, at ”..dette album er korets hidtil bedste album!”
Tore har selv skrevet en del af numrene – nye lovsange, som vil sprede vellyd rundt i vore fællesskaber den næste tid. Men der er også blevet plads til nogle kendte lovsange, hvor vi nænsomt guides gennem ”I surrender all”, ”Here I am to worship” og ”Draw me close to you”.
Det hele er spillet ind den 21. maj i år i Skt. Jans kirke i Gouda sammen med 1000 tændte medsangere i det smukke kirkerum. Den feeling af det gamle kirkerum, der gennem 500 år har rummet millioner af toner til Guds ære, og så den hypermoderne teknik, der bruges for at bringe det ypperste frem i kor og band, har gjort denne plade varm og fyldt af ånd og sjæl, så legemet bliver tændt til lovprisning af Gud.