Gud ønsker, at du skal have det godt

I 3. Johannes brev 1,2 skriver Johannes: „Min kære, frem for alt ønsker jeg, at du må have det godt og være rask, ligesom din sjæl har det godt.“

Charles Ndifon:
Afrikansk
helbredelses-prædikant

Alle ønsker at være raske. Jeg har aldrig set nogen der siger: „Åh, jeg kunne godt tænke mig lidt hovedpine i dag.“ Jeg ville tro, at de var skøre. Der er ingen der står op om morgenen og siger: „Åh, kunne det ikke være dejligt med lidt hovedpine i dag!“
Men nogen mennesker siger: „Gud har givet mig en sygdom, for at jeg skal holde mig ydmyg. Når jeg så siger til dem: – Skal jeg så ikke bede for dig, så du kan blive endnu mere syg og derved blive endnu mere ydmyg? – svarer de forskrækket: Nej, nej!
Hvis du har den holdning, at Gud ønsker du skal være syg, så får du aldrig tro for, at han vil helbrede dig. Er det ikke sandt? Du må få ind i dit hoved, at Gud ønsker dig det godt. Amen!
Lad være med at være tvesindet. Vi taler ikke kun om, at din sjæl skal have det godt, men vi taler om at du selv skal have det godt på alle måder.
Tror du på, at Gud vil, at du skal have det godt? Det står i Bogen. Du er nødt til at forandre din måde at tænke på, hvis du tror, Gud ønsker, du skal være syg.

Er Europa anderledes?
– Nogen mennesker siger: „Joh, men i Europa tænker vi altså lidt anderledes!“ Det får mig til at smile: For hvis du er kristen er du ikke bare en europæer, du er en himmelborger. Så skal du ikke bare tænke som en europæer. Tænk, som de tænker i himlen! Jeg tænker, som de tænker i himlen. Forandre din tankegang! Det vil gøre en forskel i dit liv.
Du må have et ønske om at blive rask. Gud kan ikke tvinge dig. Du må selv ønske det. Det var derfor Jesus sagde til en mand: »Vil du være rask?« (Se: Johannes-evangeliet 5,1-18) Han spurgte ikke, hvad Gud ønskede, men hvad manden ønskede. »Vil Du være rask?« Gud ønsker, at du skal være rask. Gud ønsker, at du skal være glad. Og derfor spørger Jesus: Vil du have det sådan?
Fra Henri Nissens bog om Charles Ndifon „Åndens Magt – Helbredelse ved bøn“