Ferie med indhold
En uge med ’håb’ på programmet

Missionsforbundet sætter alle sejl til, for at Sommerkonferencen i uge 30 skal blive årets oplevelse for alle aldre med temaet ”Gud gir håb”.

Der var gang i både børn og voksne ved Missionsforbundets sommerkonference 2005

Det er igen i år Apostolsk Højskole i Kolding, der danner ramme om konferencen. Men som noget nyt inddrages også efterskolens lokaler, ikke mindst for at give bedre faciliteter til den enormt populære børnekonference, som giver fuldt program hele ugen til de yngste deltagere.

De garvede – til de unge

Lad os få evangeliet præsenteret uden indpakning af nogle af ’de gode gamle’. Det var ønsket fra konferencens ungdomsledergruppe.
Så om eftermiddagen er der ’seniorcafe for unge’, hvor Bjarne Nederby Jessen, Leon Have og Sven Rosengaard – tre garvede Herrens tjenere – med hver sit emne vil flytte noget, der har godt af at blive flyttet, som der står i konferenceprogrammet.

Gedigen bibelundervisning og lovsang

Udover forskellige aktiviteter og mulighed for sociale samvær er det bibelundervisning og lovsang, der fylder mest i ugens program. Og arrangørerne lægger vægt på, at der også skal være mulighed for stilhed og fordybelse.
Hver formiddag underviser Bernard Brown fra England de voksne udfra Bibelen og egne erfaringer med opfordring til Guds folk om at søge det dybe og indviede liv i Gud.
Til aftenmøderne er det Missionsforbundets egne forkyndere, der taler.
Som et særligt punkt er der søndag eftermiddag 25 års jubilæumsfest for Missionsforbundets arbejde i Grønland.