24-timers bøn på GOD-tv

Den kristne kanal sender live-tv med non-stop-bøn fra International House of Prayer i Kansas.GOD-tv har oprettet en særlig web-tv-kanal, hvor man kan deltage i 24-timers live-bøn fra International House of Prayer i Kansas, USA.

Pastor Mike Bickle inviterer kristne fra hele verden med ind i bederummet i international House of Prayer i Kansas, USA. Det globale mål er at nå op på en million forbedere.

Den kristne kanal, The God Channel, har indledt et samarbejde med kirken International House of Prayer (IHOP) i Kansas. Det nye initiativ skal gøre det muligt at følge og deltage i aktiviteterne i kirkens bederum.
Pastor Mike Bickle fra den texanske kirke lægger ikke skjul på, at visionerne for projektet er store.
– Vi beder Herren rejse en million forbedere, siger præsten i tv-stationens præsentationsvideo. – Men vi tror på, at hvis vi skal komme til det næste niveau af at opfylde vores formål som kristne, er vi nødt til at bede dag og nat.

Sender dag og nat

GOD-tv har valgt at sende live fra IHOP i de nattetimer, hvor kanalens programmer ellers ligger stille. Men er man til bøn og lovsang i døgndrift, kan man købe et særligt ”Bederum”-abonnement via kanalens hjemmeside. Via ens computer kan man så følge bønne-aktiviteterne 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Global deltagelse

Indlæg på den kristne kanals hjemmeside viser, at der er deltagere fra alle kontinenter.
– Tak Gud for bredbånd, skriver en deltager fra Kina. – Nu kan jeg se The Prayer Room i meget god kvalitet. Guds nærvær gør, at jeg kan overleve her, og det styrker min ånd.

Sendes på www.god.tv hver dag alle ugens dage.