Mindeaften i Sct.Nicolai Kirke

Som et nyt tiltag holder Sct.Nicolai Kirke i Aabenraa en Mindeaften fredag den 2. november kl. 20.En stille aftenstemning med guitarmusik og solosang ved Ole Dusgaard, orgelmusik, levende lys, blomster, sang og ord til eftertanke, tak og trøst, håb og livsmod. Kirken er åben fra kl. 19, og hele aftenen er der mulighed for, at man kan tænde lys i eller omkring kirkens lysglobus og tænke på dem man savner – eller bede en bøn. Der bliver også mulighed for at sætte en blomst på alteret som et tegn på taknemlighed og glæde.
Det utraditionelle er ikke kun den alternative musik, de levende lys og blomsterne, men hvor det normalt er præsten, der fører ordet i kirken, er det denne aften andre. Menighedsrådets formand og seminarielektor Henrik Alsted, afdelingsleder ved Ecco Sko, Annette Treu og sognepræst Annette Hedensted vil dele ud af egne livserfaringer, savn, smerte, glæde og håb.
Schwartz