Exercitus F.C. klædt af til skindet…

En lang forveksling mellem en nabos kælderrum i København, et skuffeselskab i Horsens og en hårdhændet tømrer førte betød, at den kristne fodboldklub Exercitus F.C. mistede kamptøjet til et af deres hold. Det var en lidt forbløffet træner der i sidste uge kom ned til det kælderrum, han havde lånt af en tom lejlighed i opgangen. I løbet af dagen havde et tømrerfirma tømt kælderummet, smidt alt fodboldtøjet ud og kørt det til Horsens, hvor det var blevet til fjernvarme i byens fordelingsanlæg. Så nu står et af klubbens hold uden kamptøj.
– Det er en mega ærgeligt situation – specielt fordi det mest er miskommunikation og sort uheld, der gør, at vi nu står uden tøj. Omvendt kan man sige, at det er en mega god mulighed for alle, der vil støtte klubben, til at støtte i et konkret projekt.
Så en lille bøn til alle interesserede om at henvende sig til os eller se mere på vores hjemmeside om, hvilke fordele man kan have som sponsor for klubben. Man kan enten blive holdsponsor eller bare komme med i vores sponsorklub. Det koster ikke særlig meget, og til gengæld er der mange fordele forbundet ved at være med. Så tøv ikke med at kontakte os på mail eller telefon – se vores kontaktinformationer på exercitus.dk! opfordrer træner Tobias Ambs-Thomsen.