FUN til karneval i Fælledparken

Det årlige pinsekarneval i København er netop overstået med fest og farver i Fælledparken. Men som noget nyt var Jesus stærkt repræsenteret ved karnevallet.FUN – Foreningen for Unge Nydanskere var nemlig inviteret til at lave aktiviteter og underholdning for børnene. Integrationskonsulent i FUN, Betina Jensen fortæller om arrangementet:
– Vi blev inviteret af Verdenskulturcentret til at komme og være med. Det var rigtig dejligt, at vi kunne lave aktiviteter med børnene, og samtidig fortælle dem om Jesus. Og så er det jo også fedt at det var unge nydanskere, der fortalte børnene om kristendommen, siger hun.
FUNs aktiviteter bød ud over evangelisation også på lege og kreative projekter, deriblandt et stort fællesmaleri, som blev udstillet i København i mandags.
Sidsel