Kæmper stadig for morgenandagten

Sommeren har vist, at tusinder står sammen om opfordringen til at bevare morgenandagten på P2 eller en anden FM-kanal, når P1 og P2 sammenlægges.

Morgenandagten fra Københavns Domkirke har ca. 40.000 lyttere. KLF fortsætter underskriftsindsamllingen.

Underskriftindsamlingen for morgenandagtens bevarelse har nu over 4600 underskrivere på nettet og på lister, der er sendt til KLF, Kirke og Medier. På KLF ’s hjemmeside kan man stadig give sin elektroniske underskrift eller udskrive en liste i papirudgave til indsendelse.
Læserbreve fra foreningens medlemmer og andre har fyldt mange af landets aviser – og DR’s mediedirektør Mikael Kamber forsikrer, at morgenandagten ikke forsvinder, men at det stadig er uvist, hvor den bliver placeret. Seneste er, at DR har fået midler af Staten til at drive P2 til efteråret 2011 – så længe vil morgenandagten formentlig blive på P2, rapporterer KLF, Kirke og Medier.
Lisbeth