Fra sygdom Til sundhed

Du er velkommen til at skrive til mig og stille mig spørgsmål. Der vil blive bedt for alle brevemner. Ønskes en salvedug tilsendt, medsend da venligst adresseret og frankeret svarkuvert (normalkuvert 5,50 kr.). Salvedug kan ikke rekvireres over internettet.
Orla Lindskov Christensen
Anne Maries Vej 16
9000 Aalborg
– Orla@Udfordringen.dk.

Spørgsmål 1:

Problemer med tvangstanker

Hej Orla Lindskov
Og Gud velsigne dig.
Jeg har nogle store problemer med tvangstanker og åndsmagter.
Jeg er en kristen og har været det i lang tid, ca. 26 år. Jeg har bekendt mine synder, og det hele er efter min mening under blodet. Problemet opstår bare, når jeg har været sammen med mine forældre, specielt sammen med min mor.
Jeg aner ikke, hvad der er galt. Men jeg tror, at der er nogle indvielser til åndsmagter, som ligger over familien. Jeg mener ikke lige, at det er mine forældre, der har gjort det. Men jeg har store problemer med det. Det har jeg haft i mange år, måske 40 år.
Der er en vase i deres hus med to, der spiser fra kundskabens træ. Jeg tænker, om det kan være noget derfra. Men jeg ved det ikke. Jeg har frasagt mig enhver indvielse til mørkets åndsmagter.
Jeg vil tilgive mennesker, hvad de har gjort forkert mod mig.
Mine forældre er ikke kristne (endnu), så de er lidt uforstående omkring problemet. Dem kan jeg ikke tale med om det.
Det er lidt mærkeligt, for jeg deler tit traktater ud, og jeg forkynder evangeliet på gader og rundt omkring, som jeg nu kan. Der kan opstå problemer her, men lige ud sagt, så er det værre, det som er over familien.
Jeg var på mission her i sommerferien, og så kan man jo få problemer. Men Jesus viste mig hele tiden vejen frem.
Jeg er taknemmelig over frelsen i Jesus og over, hvad Gud gør for mig. Han gør enormt meget for mig og betyder enormt meget for mig. Både omkring mig, i mig, og når jeg er på mission. Jeg har det vidunderligste liv i hans nærhed. Jeg elsker ham højst af alt. Så jeg forstår ikke rigtigt det her.
Jeg har fået en salvedug fra dig tidligere om lidt det samme for ca. et år siden. Jeg gik med den, og jeg mener også, at Gud hjalp mig igennem den.
Guds kærlighed være
med dig.
H.

Svar 1:

Få det bearbejdet

Kære H.
Det glæder mig at læse, hvor taknemmelig du er over frelsen og over, hvad Gud gør for dig. Det er også godt, at du mener at have fået hjælp gennem en salvedug.
Angående vasen hos dine forældre, da husk på, at vasen i sig selv ikke har nogen magt eller kraft. Sådan er det med alle døde ting. Men selvfølgelig kan du tillægge vasen magt eller kraft ved at udøve en forkert tro, som vel nærmest er overtro. Sådan gør man i den afrikanske, animistiske religion, hvor man fx tror, at træer og sten og andre døde ting er bolig for dæmoner eller for ånder.
Du nævner, at du har store problemer med tvangstanker og åndsmagter. Og du skriver også, at problemerne opstår, når du er sammen med dine forældre, specielt sammen med din mor.
Hertil vil jeg sige, at mennesker, der har sårede områder i deres indre, fx fra deres barndom og opvækst, ofte udsættes for angreb af åndsmagter. Det er, som om sårede mennesker har en dør i deres indre, hvor det forkerte kan gå ind.
Åndsmagter er ifølge Bibelen en virkelighed, og åndsmagter kan give store problemer. Selv Paulus blev angrebet af disse. En satans engel slog ham i ansigtet. Det er nok en del af den åndelige kamp, man som kristen kan komme ud for.
Der er en tendens til, at man i dag slår meget af den åndelige kamp sammen under begrebet: psykiske problemer. Men der er nok mere i det end det.
Noget af det, du skriver, vidner om, at du har nogle problemer, som hænger sammen med forholdet til dine forældre, især til din mor. Det tror jeg, du skal få bearbejdet sammen med en god sjælesørger eller en god psykolog. Det vil være det bedste for dig.
Med venlig hilsen
Orla Lindskov

Spørgsmål 2:

Venstre knæ gør knuder

Att. Hr. Orla Lindskov
Jeg har læst et sted, at De formidler en slags healing via Deres salveduge.
Det ville glæde mig, om jeg måtte modtage et stk. Årsagen er, at mit venstre knæ gør knuder på den måde, at det er ømt, og det er, som om en bruskskive er skubbet ud mod venstre. Det er ret generende, når jeg holder af at gå lange ture.
Jeg er en kvinde på 70. Men jeg føler mig stadig ”ung” indeni, og vil gerne fortsætte med at være aktiv. Det er mit håb, at De kan hjælpe mig.
Med venlig hilsen K.H.

Svar 2:


Artiklen fortsætter efter annoncen:Det, jeg formidler, bygger på Jesu anvisninger og befalinger

Kære K.H.
Jeg håber også, at jeg kan hjælpe dig.
Men jeg bliver i sandhedens interesse nødt til at fortælle dig, at det, jeg formidler via salveduge, og det, jeg formidler ved forbøn med håndspålæggelse, ikke kommer ind under det, du kalder healing.
Healing er et navn, man anvender for en meget bred vifte af helbredelses-teknikker i den alternative verden. Disse teknikker er ofte er forbundet med ny-religiøsitet; men ikke altid.
Skal jeg nævne nogle af disse teknikker, så er det fx akupunktur, akupressur, kinesiologi, hypnose, zoneterapi osv.
Det, jeg formidler, bygger på Jesu anvisninger og befalinger, som vi finder dem i Bibelen i Det Nye Testamente.
Jeg vil gerne her fortælle dig lidt om salvedugene.
Det er vigtigt, at du forstår, at kraften i salvedugene er den eneste kraft, der betyder noget, nemlig kraften fra Jesus Kristus, dvs. Guds kraft.
Salvedugene er med til at give den syge en følelse af håb og forventning til Jesus.
Der var en kvinde, som fik en salvedug. Hun sagde efterfølgende, at Gud havde sendt hende salvedugen. Det havde Gud gjort, sagde hun, for at få hende til at holde modet oppe.
På det tidspunkt var salvedugen næsten også det eneste, der kunne trænge ind i hendes bevidsthed, så formørket var hun af sygdom og modgang.
Men i tiden efter kom hun til at opleve et herligt helbredelses-mirakel, som hun takkede Gud og Jesus Kristus for.
Jeg håber, at det, jeg har skrevet her, har vakt din interesse for Bibelens og Jesu budskab om syges helbredelse.
Med venlig hilsen
Orla Lindskov

Min oplevelse:

Mine nyrer er nu raske

Kære Orla Lindskov
Jeg skriver til dig, for at du skal vide, hvor dybt taknemmelig jeg er for den store omsorg og tålmodighed, du har udvist over for mig i en svær situation.
I foråret fik jeg ved en rutine-undersøgelse for min sukkersyge konstateret, at mine nyrer ikke fungerede, som de skulle. Der var et meget højt protein-indhold, og blod i vandet.
Jeg røg ned i et sort hul, og mine tanker løb i ring. Men selv om jeg ikke ønskede det, påvirkede det min hverdag. Jeg kunne simpelthen ikke andet end at forestille mig det værste.
I maj måned var jeg til et møde i Christiansfeld, hvor du bad for mig. Jeg oplevede, hvordan en utrolig fred og tryghed sænkede sig over mig. Ugen efter var min vandprøve meget bedre, til stor forundring for min læge.
I juni måned var min mand og jeg igen til dine møder i Vejle og i Randbøl, hvor du igen bad for mig, og efter hver gang blev mine prøver bedre, for til sidst at være helt i orden.
Jeg har siden været til CT scanning, som viste, at mine nyrer er helt i orden og fungerer fint.
Jeg er bare så taknemlig over for både dig og vores himmelske Far for jeres omsorg.
Kærlig hilsen
Den taknemlige.


Artiklen fortsætter efter annoncen: