Kattejammer

Jeg skulle lige hente noget oppe i soveværelset på første sal, da jeg hørte en skrækindjagende jamren. Det var lige før, jeg slog hovedet i loftet, så forskrækket blev jeg. Jeg kiggede ned under sengen, hvor lyden kom fra. Der sad en sort kat!
Mine høje råb og vildt svingende arme fik katten til at flygte over hals og hoved. Det viste sig, at den var hoppet ind ad et åbent kældervindue og var spankuleret hele vejen op til første sal, uden at jeg havde lagt mærke til det. Og det var faktisk ikke første gang, den sådan forsøgte at møve sig ind hos os. I min frustration efterlyste jeg gode råd på facebook. Det kan nok være, at det gav pote. Måske kan disse gode råd endda bruges på andre end katte…
Hvæs ad den. Sørg dog for at have et skjold parat, hvis den går til modangreb.
Afmærk territoriet, så den tror, at der bor en anden kat. Kan være lidt besværligt, hvis du ikke lige har en anden kat ved hånden.
Anskaf en hund. Sikkert ret effektivt – hvis du gerne vil have husdyr.
Køb en softgun og læg dig på lur efter den. Sørg dog for, at der ikke er folk fra Kattens Værn i nærheden.
Køb en masse Zhu Zhu pets (mekaniske hamstere) og lad dem myldre rundt i huset uafbrudt. Hav forbindingssagerne klar, så du kan behandle de familiemedlemmer, som falder over dem.
Sæt et skilt op, hvor der står ”Katte forbudt” evt. suppleret med ”Hunden bider”. Det kræver dog lige, at du lærer katten at læse først.
Slå to grydelåg sammen foran snuden på katten. God løsning, hvis du har nok unger og grydelåg til at bevogte samtlige åbne døre og vinduer i huset.
Fodr den med en god bøf – med rottegift i. Se i øvrigt punkt 4.
Forsyn dine unger med hver sin vandpistol og giv dem en præmie, hver gang de rammer. Lån evt. naboens unger, hvis du ikke har nogen selv.
Hæld en spand vand ud over katten. Sørg dog først for, at katten ikke ligger under din seng.
PS. Ingen katte eller andre levende væsner kom noget til under udarbejdelse af denne artikel.