Kirke fik legeland

– Jesus var en festlig person, og det skal kirken afspejle, mener præsten i Kirken i Kulturcenteret.

Børnene kan hygge sig i et professionelt legeland, mens forældrene er til gudstjeneste i kirken på Drejervej i København.
Børnene kan hygge sig i et professionelt legeland, mens forældrene er til gudstjeneste i kirken på Drejervej i København.

Kirken i Kulturcenteret på Drejervej i Kbh. kunne søndag den 25. januar åbne et legeland, hvor børnene kan hænge ud efter gudstjenesten.
– Vi vil gerne skabe et rum for børnene, hvor de kan være indenfor og have det sjovt, samtidig med at forældrene kan have tid og dyrke fællesskab med andre fra kirken, fortæller Thomas Christensen, der er præst i kirken. Legelandet på 80 m2 er indrettet i kulturcenterets kælder i forbindelse med et 100 m2 forældreområde. Det fuldt professionelle legeland har bl.a. en gangbro og to rutsjebaner, hvor den ene ender i en masse bolde. I samme rum er der også et mere stille område med en Xbox med fifa-spil og legeting til de mindste.
– Jesus var en af de mest festlige og underholdende personer at være sammen med. Det skal kirken afspejle, mener præsten. Anlægget, der har en værdi af 250.000, er doneret som en gave til kirken. Fremover vil legelandet være åbent umiddelbart efter søndagens gudstjeneste. I ugens løb vil den bruges af kulturcenterets andre institutioner, samt når kirken fx holder arrangementer for børn fra lokalområdet.