Foredrag i Thisted Pinsekirke: ’Hjælp! Jeg har en diagnose!

s2_bog_HudløsPrædikant Jørn Hyldgaard holder foredrag i ”50 plus/minus” i Thisted Pinsekirke på Tilstedvej 20 den 28. januar.
Jørn har rejst rundt som taler og foredragsholder, både i Danmark og i 45 andre lande. Han har set mange blive helbredt for både sindslidelser og fysisk sygdom ved bøn. Jørn har en stærk profetisk gave, som har opmuntret og vejledt mange mennesker.
Hans budskab er enkelt og præget af humor og livsglæde, selv om han på egen krop har mærket både sygdom og modgang.
I 2004 blev Jørn ramt af en psykisk lidelse, som gjorde, at han i 6 lange år var fyldt af mørke, opgivelse og lidelse. I 2010 oplevede han bedring ved hjælp af psykiatrisk behandling, medicin og – som han selv udtrykker det – ved Guds hjælp, da troen føltes mindst.
September 2010 startede han igen med at rejse rundt i landet som taler og foredragsholder. Nu med udgangspunkt i Åbenkirke i Herning. Humoren er der stadig, sammen med den dybde og ærlighed, der kommer af at have oplevet livets skyggeside.
Allan Høyers biografi ”Hudløs” fortæller om Jørn Hyldgaards liv. Bogen kan købes efter foredraget i Pinsekirken. Alle er velkomne, og foredraget er gratis, oplyser Jette Munk Madsen, som har det overordnede ansvar for arrangementet.