Nu bli’r der bedt konkret for Slagelse

s2_Petterson, Grete og Flemming– Vi er en lille gruppe i Slagelse, der gennem nogen tid har bedt regelmæssigt sammen – også for vores by, fortæller Grethe og Flemming Petterson.

– Vi vil gerne være på banen og tage del i visionen om at dække alle kommuner i hele Danmark med “Bøn for byerne”.
– Det er vores ønske – ud over at bede i den allerede eksisterende bedegruppe – at vi også kan samle flere bønnefolk fra byens forskellige kirkesammenhænge til bøn, da vi oplever et tiltagende netværk med forskellige kristne i byen, fortæller Flemming og Grethe, som for nylig er flyttet til byen og gerne hører fra andre i området på mailen: gretepetterson@gmail.com.

Bøn i alle kommuner

Udfordringen og Bedehus.dk opfordrer til, at der – efter finsk forbillede – oprettes tværkirkelige bedegrupper i alle danske kommuner. Kortet viser, hvor der allerede er grupper. Farverne betyder ikke noget. De er blot forskellige, fordi man så bedre kan adskille kommunerne.
Ny grupper kan tilmelde sig på forbedere@udfordringen.dk.