Hans Jørn går til filmen

s2_Østerby, Hans Jørn 2015Entertaineren udgiver fem film med sang, trylleri, gøgl og besøg af Jack

Østerby har gennem mange år optrådt med sine børne- og familieforestillinger, der indeholder en stribe forskellige ingredienser.

Der er trylleri, bugtale, sang og musik, drama/fortælling og meget andet sjovt og lærerigt. Han har i år valgt at lave fem ”forestillinger” på film. Det er ikke de sædvanlige optrædener, men nogle, der er lavet specielt målrettet projektet.
Der er studieoptagelser fra Danmark, og i forbindelse med Bibelfortællingerne er der også indlagt en del optagelser med Hans Jørn i Israel. Hver ”udsendelse” varer ca. 30 minutter og indeholder en masse af det, Hans Jørn er kendt for, tryl, sang og musik, drama, gags og gøgl og besøg af hans mangeårige følgesvend, Jack.
Udsendelserne kan købes og downloades på langvad-musik.dk.

35 års jubilæum

Hans Jørn Østerby skriver alt sit materiale selv. Sangene bygger ofte på små hverdagssituationer, og teksten er holdt i et jævnt, floskelløst sprog.
Til efteråret er det 35 år siden, at Hans Jørn Østerby første gang optrådte professionelt. Det bliver markeret lørdag den 12. november med en familieforestilling, hvor nogle af Hans Jørns dukker og venner kommer på besøg.
Om aftenen er der koncert, hvor jubilaren har samlet et band.
– Med det i ryggen vil den halvgamle og lidt slidte sanger og sangskriver tage sit publikum med en tur gennem det – for mange kendte – Østerby univers, skriver Hans Jørn Østerby i en pressemeddelelse.
Senere på året udgiver Hans Jørn Østerby en juleCD. Udgivelsen kommer ikke til at indeholde de sædvanlige julesange fyldt med glimmer og gran og kimende klokker. Det er Østerbys egne sange, der er at finde på CDen, og med dem forsøger kunstneren at gå lidt bag om julens polerede overflade. Bag den glitrende facade sidder mennesker, for hvem ensomheden, smerten og tabet føles ekstra knugende netop omkring højtiden. Han vil også gerne med sine sange sætte julen i relief og rette fokus mod julens egentlige begivenhed, at Gud blev menneske midt i vores forvildede verden.
CDen er på gaden primo november.