PåskeOase i Odder

Karoline Kurtzmann

PåskeOase er en teenlejr for de 13-19-årige den 12.-15. april 2017 på Rudehøj Efterskole i Odder. Årets tema er ”Virkelig fri”.

”Overskriften er hentet fra Johannesevangeliet 8;36, hvor vi får at vide, at friheden kun findes i Jesus. Ikke i den piercing dine forældre har forbudt dig, den fest du gerne vil med til eller den klike du ikke er en del af. Nej, friheden i at være Guds barn er en anden.

Vi skal tage udgangspunkt i Kong David og igennem hans liv lære om den frihed, vi er kaldet til. Davids liv fortæller os, hvordan et liv med Gud giver frihed til at være menneske, til at fejle og til at bygge Guds rige. Det er vi nødt til at forstå, før vi kan leve et liv i frihed.
Vi skal sammen med nogle af Danmarks dygtigste bibelundervisere og sejeste ledere fordybe os i Bibelens ord – vi skal undre os og stille spørgsmål, og vi vil sammen forsøge at finde svarene hos Gud”, hedder det i oplægget fra Børne- og UngdomsOase.

Deltagere mellem 17 og 19 år kan følge sporet Xtra. Her kan man lære fx at blive en bedre leder i cellegruppen, lovsangsbandet eller teknikerteamet.

– Pak din bibel, ta’ dine bedste venner under armen og kom og fest sammen med os i påsken! opfordrer Karoline Kurtzmann fra PåskeOase teamet.