Jeg taler ikke om politik – kun om himlens grænsekontrol

Ialt 4.350 deltog i Håpets Festival med Franklin Graham som taler i Oslo sidste weekend. Flere hundrede tog imod Jesus, oplyser arrangørerne.

Evangelisten Franklin Graham talte under Håpets Festival i Oslo om Jesus som den eneste, der kan frelse.
Foto: Markus Plementas, KPK.

– Vi vil gerne se muslimer, sekulariserede, bandemedlemmer og prostituerede. Det er en kristen event for ikke-kristne, sagde evangelisten Franklin Graham før møderne i Spektrum.

En række norske kirkeledere havde trukket sig fra samarbejdet om kampagnen, fordi Franklin Graham har udtalt støtte for USAs præsident Donald Trump.
– Det var trist, for jeg er ikke kommet for at tale om islam, politik eller grænsekontrol men for at prædike evangeliet, fastslog Franklin Graham.

Hans budskab i Oslo handlede da heller ikke om hverken Trump eller amerikansk politik – men derimod om ”en grænsekontrol i forhold til himlen”.
– Jeg ønsker, at alle skal vide, hvordan de kan være sikre på at krydse den grænse. Det har ikke noget at gøre med andres religion. Jesus sagde, at han er vejen, og ingen kommer til Gud uden gennem ham, understregede Franklin Graham.

Han er bekymret for, at folk i Vesten kun satser på at få mest muligt ud af dette liv.
– Alt dette vil ende. Når man dør, tager man ikke noget af dette med sig. Din rigdom, myndighederne eller politikerne kan ikke frelse dig, kun Jesus kan frelse dig. Han frelser vore sjæle for evigheden, slutter Franklin Graham
KPK/Bodil