Ærkebiskop Justin Welby har døbt Meghan Markle

Den amerikanske skuespiller Meghan Markle er blevet døbt og konfirmeret i Den anglikanske Kirke forud for brylluppet med Prince Harry den 19. maj.

Forud for brylluppet med Prince Harry i maj er Meghan Markle blevet døbt og konfirmeret ved en privat ceremoni i Den anglikanske Kirke.

Den 36-årige Meghan Markle havde selv valgt at blive døbt af ærkebiskop Justin Welby, som forud for dåben havde undervist hende i Den anglikanske Kirkes lære.

Ifølge Reuters.com fandt dåben sted i Chapel Royal at St. James’ Palace i London i forrige uge. Prince Charles og hans hustru Camilla deltog, hvorimod Dronning Elizabeth II ikke var tilstede.

Det var ikke et krav men derimod Meghan Markles eget valg at konvertere i forbindelse med det forestående bryllup. Hun voksede op i et protestantisk hjem men gik i en katolsk skole. I 2011-2013 var hun gift med den jødiske filmproducent Trevor Engelson. Men hendes baggrund er ikke noget problem, fastslår ærkebiskoppen.

– Vi har talt om det, som vi altid gør det, når vi skal vie nogen som er separerede og har en nulevende partner, udtaler Justin Welby. Han tilføjer, at han glæder sig til at vie det populære par i St. George’s Chapel i Windsor Castle.