S-regeringen overser små firmaer

Isabella Arendt.

Regeringens trepartsaftale bør også tilgodese de små private virksomheder.

”Små caféer, frisører og iværksættere må i disse dage give op. Det er deres drømme og opsparinger, der går tabt i små virksomheder, som ikke kan klare krisen. Regeringen har ikke tilbudt dem hjælp endnu.

Hjælpepakken til erhvervslivet gælder kun virksomheder med 50 medarbejdere eller mere. Jeg forstår ikke, hvorfor de små virksomheder ikke er med i pakken. Hvorfor skal der være et minimum?” mener Isabella Arendt.

”Der bør tilbydes dagpenge til iværksættere, uden at de skal sælge virksomheden. De skal hjælpes godt gennem krisen, for de er særligt sårbare lige nu. De står ikke øverst på listen over skattebetalinger til det offentlige og er derfor nemme at overse. Men de er vigtige for vores samfund og vores evne til innovation og frihed i fremtiden,” mener Isabella Arendt.