Global Leadership Summit 25 år

Søren Würtz er GLS’ Country Leader i Danmark.

I 1995 startede GLS i kirken Willow Creek Community Church i Chicago. Konceptet var primært målrettet ledende præster og ledere fra kirkelige organisationer. Dengang deltog ca. 4.500 deltagere. I år foregår GLS i 124 lande og med over 420.000 deltagere.

– Hvad har skabt denne enorme vækst på så kort tid? Svaret er: Den ene Wauw-oplevelse efter den anden med aktuel forsknings- og erfaringsbaseret undervisning, leveret af verdensklasse-talere, mener Søren Würtz, der er leder af GLS i Danmark.

Gennem donationer fra brugerne har det samtidig været muligt at etablere nye GLS-konferencer i verdens underudviklede lande og udkantsområder.

I Danmark siden 2005

Danmark var et af de første 13 lande, som startede en GLS-videokonference uden for USA.

Siden første gang i København i 2005 er GLS blevet afviklet hvert år. I 2014 blev Aarhus også værtsby for GLS, og godt 800 deltagere tilsammen har hvert år nydt godt af den inspirerende undervisning.

Kristent værdigrundlag

GLS-konferencen, som er drevet af Global Leadership Network (NGO / Nonprofit org.), har siden begyndelsen i 1995 holdt fast i sit særlige DNA med værdierne funderet i den kristne kirke. Men alle, uanset deres tro og overbevisninger, er velkomne på GLS.

I år er den første af to weekender med GLS20 gennemført online på grund af Covid19. Sidste weekend deltog 225 ”digitale” deltagere, der sad rundt i landet i små forsamlinger, som kaldes ”GLS-watch-parties”.

Nogle organisationer har faktisk meldt tilbage, at de synes endnu bedre om den digitale GLS-version end de årlige møder i de fysiske rammer i København og Aarhus, slutter Søren Würtz.


Artiklen fortsætter efter annoncen: