Foredrag og forbøn i ’Kraftværket’

Livskriser kan ramme os alle, fastslår Kirkeibyen, Kolding.

Peter Holmsgaard

Kirkeibyen Kolding lancerer et nyt tilbud, Kraftværket, der henvender sig til alle uanset tro, køn, alder og livsomstændigheder. Det starter onsdag den 29. september kl. 19 med et gratis foredrag om helbredelse og mulighed for at blive bedt for.

– Coronakrisen har vist, at vi har et velfungerende samfund, men på trods af det er der også bare rigtig mange mennesker, der har ondt i livet.

Da samfundet lukkede ned, og alt det, vi lænede os op ad, forsvandt på et øjeblik, så kommer frygten, angsten og usikkerheden for fremtiden og tager over. Ikke kun hos nogle få, men hos mange, siger Peter Holmsgaard, der er initiativtager til Kraftværket.

Fandt selv hjælp hos Gud

Han har selv været igennem vanskelige tider, hvor den indre smerte blev for meget. Det har inspireret ham til at fortælle andre om sin situation og den hjælp, han fandt hos Gud.

– I over 20 år har jeg set Gud mirakuløst helbrede mennesker, samtidig har jeg mærket smerten på egen krop gennem fire stresssygemeldinger, skilsmisse og ødelæggende sygdom i min nærmeste familie, hvor miraklet udeblev. Undervejs i processen mistede jeg fuldstændig håbet og troen på min fremtid, men oplevede Guds helbredelse og genoprettelse i mit liv, fortæller Peter Holmsgaard. Derfor ønsker han nu at hjælpe andre.

– Jeg tror mere end nogensinde før på, at Jesus er nær hos alle, som går gennem smerte, sygdom, skam og håbløshed. Derfor forventer jeg også, at mennesker denne aften kommer til at opleve helbredelse for fysisk og følelsesmæssig smerte.

Tilbud om forbøn

I forbindelse med foredraget vil der også være personlige historier fra andre, som har oplevet frihed fra angst, og der vil være et tilbud til alle, der ønsker det, om at blive bedt for med fokus på helbredelse.

Ud over offentlige møder vil Kraftværket løbende tilbyde gratis konsultationer, hvor man gennem samtale, bøn og Guds kraft får mulighed for på egen krop at opleve helbredelse.
Kraftværket er en del af Kirkeibyen, der ligger på Lykkegårdsvej 100 i Kolding.


Artiklen fortsætter efter annoncen: