Hundredvis af bibler antændt påskedag ved en kirke i USA

”Glædelig opstandelsessøndag. I morges kl. 06.00 fangede vores sikkerhedskameraer en mand, der droppede en trailer midt i krydset og blokerede vejen ind til vores kirke. Så steg han ud og satte ild til en hel trailer fuld af bibler lige foran vores kirke,” skrev pastor Greg Locke på Global Vision Bible Church’ Facebookside, hvor han også har lagt dette foto.

Politiet i delstaten Tennessee efterforsker en sag, hvor en trailer med hundredvis af brændte bibler blev efterladt uden for Global Vision Bible Church tidligt påskedag.

Kirkens sikkerhedskameraer viser, at en mand tidligt om morgenen placerede traileren med de mange bibler foran kirken og derpå satte ild til dem.
Det var da også konklusionen fra politiet i Wilson County Sheriff’s Office, at traileren var blevet ”sat i brand med vilje”. Der er ingen meldinger om tilskadekomne.

Pastor Greg Locke var netop vendt tilbage fra Israel dagen før. I sin søndagsprædiken nævnede han, at afbrændingen af de mange bibler bare er endnu et af mange angreb mod kristne i USA. Præsten skrev også en påskehilsen på kirkens Facebook-side. Her understregede han, at Fjenden allerede er besejret, skriver The Christian Post.