De skulle skamme sig

Jeg besøgte en stor fin karismatisk kirke, jeg nævner ikke hvilken, men den er kendt og fremstår som eksemplarisk og er et sted, hvor mange søgende har deres første møde med kirken. En dame havde en hjemløs ven med. De havde en madpakke, de ville spise i den „fine kirkes fine café.“ DET MÅTTE DE IKKE! Skulle de spise der, måtte de betale „Café pris“ for maden på stedet- dette var helt tydelige udenfor mandens øknomiske formåen. På den måde blev den stakkels mands møde med Kristi tjenere en afvisning, og det var næppe det, han havde mest brug for. Det er ikke alle, der har råd til sandwichs til omkring 40 kr., men derfor kan man alligevel let have brug for at snakke og få lidt at spise efter gudstjenesten. Hvem bestemmer, at man kun må det, hvis man har penge? Jeg undlader at citere de mange skriftsteder der fordømmer holdningen, personalet lagde for dagen (de kan selv kigge i Bibelen). Der må være en ansvarlig i omtalte kirke, der i Jesu eksempel og ord kan finde retningslinierne for, hvordan man behandler de fattige og nødlidende (den, jeg snakkede med, kunne ikke se problemet!) Jeg mener, de burde skamme sig!

Brian Pedersen
Hovmarken 1, 2. th.
3000 Helsingør