Hvor langt vil vi gå for yderligere at mishage Gud?

Vi ser fraskilte biskoper og nu kryber de op til at blive homoseksuelle biskoper (i udlandet, red.) og præster. Hvornår siger vi stop og lever Guds Ord i stedet for som vi har for vane at efterleve vores egne sygelige fantasier og tanker. Spørgsmålet er kun om disse mennesker og deres lakajer elsker Gud. Intet andet. Det har overhoved intet at gøre med menneskenes seksualitet at gøre selv om man er begyndt at hævde det. At man er kommet så vidt at man planter homoseksuelle biskoper og præster i kirken er uhørt, for med dette vil der være åben for alt og alle, og det er måske formålet. At man er kommet så vidt tyder på at vi er kommet alt for langt væk fra Gud og er blevet indfanget af satans snarer, og vi bør gøre alt hvad der står i vores magt for at få fjernet den pestbyld fra kirkens indre.
(forkortet)

Jan Dallerup
Charlotte Muncksvej 21
2400 KBH.