Jeg har åreknuder

Brev:

Kære Orla Lindskov
For cirka 15 år siden blev jeg i en alder af bare 22 år ramt af akut frembrud af åreknuder. Jeg kunne ikke sove om natten for stærke smerter. Næste dag kunne der så være 1-3 store, nye åreknuder på mine ben. Smerterne var så stærke, at jeg knap kunne passe mine studier. Når det var værst, kunne jeg have besvær med at gå 100 meter. På et møde i Århus bad du og en ung kvinde for mine ben. Alle smerter forsvandt som dug for solen med det samme. Kom de igen, kunne jeg blot bede i tunger eller befale dem at gå i Jesu navn, så var de straks væk igen. Jeg har de seneste 7 år fået 4 dejlige børn. Det har bevirket, at mine åreknuder er begyndt at smerte igen. Især den sidste graviditet var utrolig hård ved mine ben. Støttestrømper, smerter, blodsprængninger o.l. Det er desværre ikke blevet bedre nu her 1½ år efter fødslen. Smerter, træthed og nogle ben, der ser forfærdelige ud. Lægerne mener, jeg hurtigst muligt skal igennem 2 operationer i hvert ben, altså 4 i alt for at undgå årebetændelse, blodpropper o.l.. Jeg tror bestemt, at lægerne og deres kundskab er fra Gud. Men jeg vil så gerne have lægedom fra Himlen i stedet.
Min mand har eget firma og arbejder fra tidlig morgen til langt hen på dagen. Vi har ingen familie, der kan hjælpe os med praktiske ting, så jeg har lidt svært ved at overskue 4 operationer, hvor jeg ikke må gøre det helt store i nogen tid bagefter. Dagpleje, børnehave og SFO er selvfølgelig en løsning; men meget dyr for os, da jeg er hjemmegående og ingen indtægt har. Jeg læste, du for nogen tid siden bad for en kvinde med åreknuder, som helt forsvandt. Vil du også bede for mig, at både åreknuder og smerter må forsvinde.
Jeg ved, det er et luksusproblem i forhold til mange andres meget større problemer; men jeg ved, at Jesus har betalt prisen for både små og store ting. Vil du stå sammen med mig?

Den Forpinte, Nordjylland

Svar:

Kære Forpinte
Jeg vil bede for, at både smerter og åreknuder må forsvinde. Men jeg har også sendt dig en invitation til et møde, hvor jeg beder for syge. Prøv, om det er muligt for dig at komme der. Jeg har oplevet, at åreknuder er forsvundet helt gennem forbøn. Og som du selv skriver, Jesus har betalt prisen for både de små såvel som for de store ting. Jeg vil slet ikke kalde dit problem for et luksusproblem. Det er alvorligt nok, selv om det ikke er direkte livstruende.
Jeg vil gerne stå sammen med dig i bøn. Kontakt mig igen efter en tid.