Jill Parr: Orbit

Der er ikke så meget nyt under solen her. Endnu et topproduceret pop-album fra en kristen kunstner. Noget egentligt formål, bortset fra et kommercielt, med at udgive denne cd, kan jeg ikke finde.Orbit er første album fra Jill Parr, der at dømme ud fra billederne, stadig er i starten af tyverne. Hun har ikke selv skrevet teksterne. De er, for de flestes vedkommende, skrevet af en ved navn Brian Hardin. Han står også som producer, art director, recorded by, mixed by og fotograf – meget produktiv må man sige. Det vil måske være interessant for nogen, at Bob Carlisle er én af tre executive producers. Men det er ikke det eneste stjernestøv, der er faldet på Jill Parr. Sangeren Sting, som de fleste jo nok har hørt om, har bidraget ved at lade Jill Parr synge If I Ever Lose My Faith In You. Det er et af de bedre numre.
Det er slet ikke et dårligt album, det er bare lidt anonymt, lidt ligemeget. Man skal også passe på ikke at lade sig påvirke negativt i denne tid, hvor der er Popstars, Idols og Stjerne for en aften. Alle vil gerne være på, men for hvis skyld? Nok mest deres egen. I sådan en tid kan det være svært at tage imod endnu en ny kunstner/sanger.
Jeg vil give Jill Parr en omgang mere i cd-spilleren og dermed en ny chance, det er da mere, end Jon har fået.

Karakter: 9