Vævet kunst i kirke

Ulla Mansa er leder af terapien på Hvidovres største plejehjem – men hun er også kunstner.Fra 2. november kan man i Birkebjergkirken på Tomme-rupvej 4 i Næstved nyde hendes vævede billeder. Der er fernisering fra kl. 12.-13.30.
Ulla Mansa er oprindelig skrædder, hun har vævet siden hun i 1979 tog erhvervsmæssig uddannelse i skaftevævning. I 1991 supplerede hun med en uddannelse i billedvævning gennem Stoftrykker- og Væverlauget, hvor hun for tiden sidder i bestyrelsen.
Ulla Mansa har også udsmykket bl.a. Husby Klit, plejehjemmet Krogstenshave, Hvidovre, og Fåborg bibliotek.
Udstillingen i Birkebjergkirken, som rummer helt nye billeder, kan ses når kirken er åben ved møder og gudstjenester eller efter aftale med pastor Leo Hansen. Ud over billeder er der sjaler, tørklæder, vævede kort samt lunch-løbere, som tager sig smukt ud på et bord.