Per Stig Møllers dobbeltmoral

FNs Sikkerhedsråd er samlet for at prøve at blive enige om en resolution, der fordømmer Israel for at have bombet en terroristlejr i Syrien. Ingen blev dræbt. FN burde i stedet have været samlet for at fordømme palæstinensernes terror mod civile israelere, der sidder fredeligt på en restaurant i Haifa. 19 blev dræbt og mere end 50 blev sårede. Og her er ikke tale om overfladiske snitsår, men virkelig alvorlig lemlæstelse, som de skal leve med resten af livet. I TV-avisen mandag den 6.oktober kunne vi høre vor egen udenrigsminister Per Stig Møller fordømme Israel for bombningen i Syrien. Må jeg minde Hr. Per Stig Møller om, at Danmark har tropper i Irak, angivelig for at bekæmpe terrorisme. Vi har endog aldrig oplevet et terroristangreb her i landet, men alligevel går vi i krig et helt andet sted i verden fordi vi mener, at det er vor legitime ret.
Israel har oplevet utallige terroristangreb indenfor dets grænser med mange døde og sårede, men de må ikke bekæmpe terroristerne, dårligt nok indenfor deres egne grænser, og da slet ikke udenfor landets grænse. Og det til trods for at vi alle ved, at de gang på gang bliver angrebet af de forskellige terroristorganisationer der bl.a. holder til huse eller støttes af Syrien.. Det er dobbeltmoral så det batter.

Greta Axelsen
Voldumvej 150
2610 Rødovre