Uroen i benet forsvandt

Brev:

Hej Orla Lindskov
Jeg blev i maj opereret for dybereliggende årebetændelse i mit venstre ben.
Det har hjulpet på uroen i benet; men benet er stadig flere cm. tykkere end det andet, og jeg skal gå med støttestrømper hele tiden.
Jeg ville være glad for forbøn, da det har stået på i mange år og naturligvis gradvis er blevet værre. Jeg har haft rosen ca. 5 gange indenfor de sidste 10 år i det ben. På forhånd tak.
Venlig hilsen
L.F., Ikast

SVAR: Godt, når læger og Jesus arbejder sammen

Kære L.F.
Jeg sender dig en salvedug og en invitation til et møde.
Det er godt at høre, at operationen har hjulpet dig. Jeg vil gerne lægge min forbøn til i troen på fuldstændig helbredelse, da det nødigt skulle fortsætte med at blive værre med dit ben. Det er faktisk sådan, at denne verdens læger og den store læge for det meste arbejder godt sammen.