Professionelt produceret film om Frelsens Hær

Giver fint indblik i „Hærens“ arbejdeIngen kan alt, men alle kan noget, siger en ældre officer i Frelsens Hær på en nyud-givet dvd, der også fås som video. Indholdet er en ca. 28 min. lang dokumentarfilm om arbejdet, og den har fået titlen Alle kan noget.
Det kalder på respekt, når man ser, hvordan Frelsens Hær hjælper „sølle eksistenser“ til at få en tålelig tilværelse. Hærens sociale arbejde blandt de udstødte er særdeles prisværdigt, og når man ser en præsentation som denne, kan man ikke andet end beundre det – men måske ligger der i det også lidt dårlig samvittighed, fordi man selv gør så lidt …?
I løbet af den lille halve time får man desuden bl.a. indblik i det store børnearbejde, man driver i Frelsens Hær, samt i arbejdet med genbrugsbutikker og med nødhjælp. Et lille historisk tilbageblik til metodistpræsten, der startede det hele, William Booth, bliver der også plads til.
For den professionelle produktion, der er tale om her, står Danmarks Kirkelig Mediecenter, der har fået Hans Otto Bisgaard til at speake, og som selvfølgelig bruger sange fra Frelsens Hær-cd’en Englelyd som „underlægningsmusik“.

Alle kan noget
– en beretning om Frelsens Hær
(DVD/VHS) • 99 kr