Det er glad sang

Det høres, at det er længe siden, at LMs pladeselskab hed Sela, og selv om man stadig kan have grund til at være stolt over et album som Synger for Herren al jorden, så er det godt, at man på LMs „nye“ forlagsvirksomhed LogosMedia kan producere en herlig junior-cd som Glad sang.Der er 11 sange på cd’en, og alle 11 numre gentages – anden gang kun med musikken for at give mulighed for at synge til den.
Herligt er det at høre Hillerød Juniorkor synge f.eks. Der er sejr i Jesu blod – for det lyder faktisk, som om de mener det. Endnu bedre bliver det, når de synger Jesper E. Oehlen-schlägers friske og jublende Dette er Herrens dag, „for hans nåde er ny hver en morgen, ny hver en dag“. Men højdepunktet nås med Jørgen Møllers flotte Sejren, meget flot sunget af Nina Leinum Nørgaard: „Jesus har vundet, vi har vundet, død, hvor er din brod?“
Cd’en er produceret af Peter Kofoed-Nielsen og skulle have gode chancer for at blive et hit hos målgruppen.