Street Stars ”Dans(k)e hits for kids”


Så rykker vi igen, børn og specielt juniorer!!! Det var også på tide! Herhjemme er de sidste børneudgivelser fra Royal music (”Ene og alene Gud”, ”Så godt at vide” og ”Guds vidunderlige verden”) så ridsede pga. slid på mine børns cd-afspiller, at det er på høje tid, at opfølgeren kom. Nu er det de 7 piger i ”Streetstars” på 10-17 år, der trykker den af sammen med 7 solister.
Min sidste anmeldelse af Royals sidste udspil i serien, ”Ene og alene Gud”, flød helt over af begejstring, fordi det er så fedt at få noget solidt kristen musik, som børnene bare gider have liggende på afspilleren. Det præger deres musikliv på et højt niveau samtidig med, at Gud blæses ind i hovedet på dem. Og sådan fortsætter det på ”Dans(k)e hits for kids”, og nu er der virkelig lagt vægt på, at børnene skal danse sig igennem en del af cd’en.
Stilen er dance, hip hop, rap et dansktop-popnummer og nogle lækre ballader. Musikken matcher fint nutidens verdslige børne- og ungdomsmusik. Teksterne lægger derfor også op til at blive slidt sammen med vore venner fra klassen eller måske til et dansefremstød på gågaden?
Stor ros til programmerings- og producerholdet bag med 2*Peter, Andreas, Caleb, Martin og Sune.
5 af de 11 sange er hentet i udlandet. Resten er hjemmelavet på den fede måde.
Den første kritiske musiker på min venstre skulder sagde: ”Nogle af solisterne synger bare for svært, for at børnene kan være med, og andet på cd’en er alt for enkelt og kedeligt for børn”.
Men så kom den ”hvide” pædagog frem på højre skulder og hviskede: ”Se på dem!”. Og der drønede mine små unger herhjemme allerede rundt, sang og dansede med efter bare to rundkørsler på cd-afspilleren på de iørefaldende choirs. Men det er dog primært juniormusik.
Mor og far bliver måske lidt trætte af at høre på de 6-7 tracks med inciterende rytmer. Men lad dem om det, børn! På med ”Dans(k)e hits for kids”, ud på gulvet og tryk den af for Gud og vennerne!

Karakter: 10