Klar til Å-festival 05

Å-festival 2005 byder blandt andet på Talentmaskinen og to amerikanske solisterSDR. FELDING – Den kristne Å-festival i Sdr. Felding tiltrækker hvert år tusinder af unge med sit brede repertoire af musik, forkyndelse og godt samvær i pinsen.

Paul Colman er nu gået solo

Jill Phillips spiller pop og folk lørdag

Indre Missions Musiksekretariat, som står bag festivalen, har netop udsendt programmet for årets udgave, der strækker sig fra den 13.-16. maj.
Et tilbagevendende programpunkt er Talentmaskinen fredag aften, hvor musikalske talenter af enhver støbning kan få lov at demonstrere talenter for et talstærkt publikum. Talentmaskinen er formet som en konkurrence, hvor aftenens vinder får lov til at spille endnu engang. Efter konkurrencen bliver det desuden til et genhør med sidste års vinder Kristina Anna

To udenlandske
hovednavne

Årets hovednavne er begge udlændinge. Lørdag aften står den på ærlig pop og folk fra amerikaneren Jill Phillips. Hun har udgivet tre cd’er og blev i 2002 udråbt som årets bedste uafhængige kunstner af det kristne musikmagasin CCM’s læsere.
– Mit største håb er at gøre tingene så godt jeg kan for Herren, så han kan bruge det på den måde, han ønsker, siger Jill Phillips.
Dagen efter bliver det til et gensyn med australske Paul Colman, som tidligere har besøgt Danmark med sin trio.
Den eksisterer ikke længere, så på Å-festival kommer han alene, men med sange fra sit spritnye soloalbum „Let it go“, der allerede topper de australske hitlister.

Fremtiden spiller
i missionshuset

Fra dansk side medvirker blandt andre det københavnske gospelkor Vocation, og så danner Sdr. Felding Missionshus igen i år rammen om nogle smagsprøver på, hvad man fremover kan forvente fra de nye danske bands. I år er det lørdag Sumptuous Scar og Vanquish og The Stores søndag.
Å-festival adskiller sig fra andre kristne festivals ved udover musiken også at satse stort på forkyndelsen.
I år er den lagt i hænderne på efterskolelærer Carsten Linde Sørensen fra Vejle, kollegieleder Erik Kloster og ungdomskonsulent Bent M. Pedersen.
Desuden holder Sdr. Felding-præsten Orla Villekjær søndag eftermiddag pinsegudstjeneste i det store telt.