Test dig selv, som Candace gjorde: Er du en GOD person?

Da Candace så sig selv gennem Guds øjne, så hun, hvor ringe hendes standard var. Test dig selv og find ud af, om du er skyldig eller uskyldig. Testen er et uddrag af ”Mesterens Vej”.De fleste tror, at de er gode mennesker – men gode nok til at komme i Himlen? Du finder ud af om du er, ved at spørge dig selv, om du har overholdt de 10 bud:
1) Du må ikke have andre guder end mig!
Har du nogensinde undladt at sætte Gud først i dit liv?
2) Du må ikke lave noget afgudsbillede!
Hvem er Gud for dig? Er han en gud af nåde og kærlighed, som aldrig vil dømme eller kaste nogen i helvede? Hvis det er din gud, så har du skabt et vrangbillede, som du føler dig bedre tilpas med. Du kan kalde det din ”personlige overbevisning”, men Gud kalder det afgudsdyrkelse. Bibelen advarer om, at afgudsdyrkere ikke kommer i Himlen.
3) Du må ikke misbruge Guds navn.
Har du nogensinde brugt Guds navn som et bandeord? Hitlers navn var ikke engang grimt nok til at blive brugt som bandeord. Så har du misbrugt Guds, er du skyldig i blasfemi. Bibelen siger:”Den, som misbruger Herrens navn, kommer til at stå til regnskab for Gud.”
4) Husk hviledagen og hold den hellig.
Gud siger, at vi skal holde fri mindst en dag i ugen. Har du nogensinde været skyldig i at bryde dette bud?
5) Ær din far og din mor.
Har du altid æret dine forældre på en måde, som har været rigtigt i Guds øjne?
6) Du må ikke slå ihjel.
Bibelen siger: ”Den som hader sin bror er en morder” I Guds øjne er hadet i hjertet lige så syndigt som mord.
7) Du må ikke begå hor.
Jesus advarede ”Jeg siger, at enhver, som ser på en kvinde med begær har allerede begået hor med hende i sit hjerte.” Har du nogensinde set på et andet menneske med lyst?
8) Du må ikke stjæle.
Har du nogensinde stjålet noget? Det kommer ikke an på værdien af det stjålne. Tyveri gør dig til en tyv.
9) Du må ikke lyve.
Har du nogensinde løjet? Hvis du har, er du en løgner. Du synes måske ikke, at en lille hvid løgn er en synd, men det gør Gud.
10) Du må ikke begærer andres ting.
Det betyder, at vi ikke må længes efter noget, som tilhører en anden. Hverken deres hus, bil, penge, ægtefælle eller noget som tilhører din næste.
Resultat: Hvem af os kan sige, at vi ikke er skyldige i at bryde disse bud? Du er skyldig i at synde mod Gud selv, og fordi du har en samvittighed, har du syndet med vilje.
Måske tror du, at Gud er god, og pga. hans godhed ser han igennem fingrene med din synd? Straffen for bevidst synd er evig fortabelse.
Men Gud ønsker ikke, du skal gå fortabt. Han er rig på nåde og bamhjertighed. Han tilbyder dig fuld tilgivelse og ønsker at give dig evigt liv. Du kan ikke gøre dig fortjent til det, men Gud tilbyder det, som et bevis på sin kærlighed. Forstil dig, at du står i retten og er dømt til døden eller til på stedet betale en løsesum på 2.000.000. kr. Pludselig rejser en fremmed sig op og betaler din gæld, så du kan gå fri. Det var det, som Jesus gjorde for 2000 år siden.Jesus købte os fri af vores dom.
Bekend din synd i dag og kom til Jesus, han kan forvandle dit liv.
© 2006 The Way of the Master.