Nærdødsoplevelse
Jeg døde og kom i Himlen

– Jeg døde og kom i Himlen, hvor jeg så og oplevede livet efter døden. Jeg kom tilbage til jorden for at fortælle, hvad jeg havde set.Siger den amerikanske sanger og prædikant Gary Wood i det amerikanske radioprogram ”Prophecy Club”. Han har også medvirket i adskillige TV-shows som ”It’s Supernatural” (det er overnaturligt) og talt på kanaler som TCT, der bliver vist i over 100 millioner hjem i 170 lande.
Gary Wood er også anerkendt af New York Times bestseller forfatter og prædikant Joel Osteen fra Lakewood Church I Texas.

I 1966 kørte Gary Wood galt og døde. Da han kom tilbage til livet, vågnede han op med tre brud i kæben, tre brud i nakken og 100 sting i ansigtet. Hans strubehoved og stemmebånd var knust, og en transplantation var lægeligt umuligt. Lægerne sagde, at han aldrig kom til at tale eller synge igen.
Spørgsmålet er, hvordan Gary både kan være sanger og prædikant gennem 42 år, når hans strubehoved og stemmebånd stadig er knust den dag i dag.

Sådan var det at dø

– Jeg blev nærmest blæst ud af min krop, det var faktisk smertefrit at dø. I selve sammenstødet oplevede jeg smerten ligesom en eksplosion i næsen, fortæller Gary.
– Jeg så ind i et stærkt lys, som opslugte mig. Jeg rejste mig op fra min krop og gik op ad en sti. Pludselig hørte jeg englene i himmelen synge. Du har aldrig hørt noget lignende, før du har hørt milliarder af engle tilbede og ophøje Gud, fortæller Gary.

Den himmelske by

– Jeg stod foran denne gigantiske gyldne by. Byens fundament var massiv jaspis – det er diamanter – og der var tolv niveauer, som bestod af tolv forskellige ædelsten. Portene var af perler og ca. 800 km brede.
– I Bibelen læser vi om målene. Videnskabsmænd har regnet på tallene og er kommet til dette resultat: Byens rumfang er 2,7 milliarder kubikkilometer, og den er 780.000 etager høj. Det er nok til at huse hundrede tusind millioner mennesker, siger Gary, som så det hus, der var beredt til ham.
– Det var et palæ med smukke marmorsøjler og der var en fantastisk duft af roser indenfor. Men jeg fik at vide, at huset ikke var færdigt, og jeg skulle tilbage til jorden.
Herefter var jeg på rundvisning i Himlen, fortæller Gary.

Gader af pureste guld

Da Gary gik ned af gaderne, så han, at de var af rent gennemsigtigt guld. Gaderne havde navne som “Halleluja boulevard” eller “Pris Herren Allé”
– Hvis man spørger en guldsmed, kan han fortælle, at der er en urenhed i guld. Når den urenhed bliver fjernet, er guld ikke gult, men gennemsigtigt, fortæller Gary, som så tusindvis af gader, hvor der på hver side voksede frugttræer.
– Når man spiste af frugten, blev helt nye ting åbenbaret for én, ting som man ikke vidste før, siger Gary.

Beskæftigelse i Himlen

Den himmelske by var ligesom en kæmpe storby på jorden, med indbyggere, som alle udførte forskellige opgaver eller aktiviteter.
– Vi skal ikke bare sidde i Himlen og flyde rundt på en sky. Vi bliver involverede i forskellige opgaver. Jeg så fx apostlene Paulus, Peter og Jacob undervise i noget, der mindede om et seminar, fortæller Gary og tilføjer.
– I Himlen ved du intuitivt, hvem folk er. Jeg så afdøde troende fortsætte deres arbejde i Himlen, og afdøde kristne sangere give koncerter, fortæller Gary.

Biblioteket og Livets bog

– Derefter så jeg et kæmpe bibliotek med bøger, der indeholdt data med hvert enkelt menneskes liv. Når en person modtog Jesus som sin personlige frelser på jorden, tog en engel og slettede alle personens synder. Derpå skrev englen personens navn i Livets bog. Jeg så det ske. Jeg så også mit egen navn stå skrevet i bogen, hvor der stod:”Fuldt ud betalt med Jesu dyrebare blod”, fortæller Gary.

Jeg så Guds trone

Gary oplevede også at være i selveste Guds tronsal.
– Gud sad på en gigantisk trone af guld, indhyllet i et skarpt lys, som reflekteredes i den smukkeste myriade af farver. Jeg hørte tordenskrald, og der udgik lyn fra tronen, hvorfra der også flød en flod. Jeg var ikke bange, men fyldt med ærefrygt og gudsfrygt.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Engle er store kæmper

Gary så forskellige engle i Himlen. Ingen lignede glansbilleder.
– De engle, jeg så, havde enten to, fire eller seks vinger, som de bøjede i ydmyghed og ærefrygt, når de trådte frem for Gud. Jeg så også keruber, der havde fire hoveder: Et okseansigt, løveansigt, ørneansigt og et menneskelignende ansigt.
Alle englene var kæmper i forhold til os. Jeg så ikke en engel, som var mindre end tolv meter. Jeg så, hvordan englene stoppede med at lovsynge og tilbede Gud, når en kristen bad i Jesu navn på jorden. De rejste sig op som mægtige krigere, drog deres sværd og stormede til jorden. Jeg så, hvordan dæmoniske enheder rystede af skræk, når Jesu navn blev brugt og veg tilbage, siger Gary.

Mødet med Jesus

Der var intet lys i byen, Jesus oplyste byen med sin herlighed.
– Første gang jeg så Jesus, faldt jeg ned for han fødder. Han havde gylden hud og strålende hvidt hår og skæg. Jeg så naglemærkerne i hans håndled og mærkerne efter tornekronen på hans pande. Han bar en hvid klædning med et smukt rødviolet skærf om brystet, hvor der stod: ”Kongernes Konge og Herrenes Herre”. Han havde også et bredt guldbælte om livet. Hans øjne var de klareste blå øjne, jeg nogensinde havde set, fortæller Gary.

Et budskab

Jesus gav Gary et budskab, som han skulle tage med sig tilbage til jorden.
– Han sagde: ”Sig til mit folk, at der er en sang, de skal synge, en missionsrejse de skal tage, der er bøger, de skal skrive, for der er en grund til, at de lever.” Hans stemme lød som mægtige vandfald, og han fortsatte: ”Hvorfor tror mit folk ikke på mig? Hvorfor afviser de mig? Hvorfor lever de ikke efter mine bud?” Jesus sagde, at jeg skulle fortælle mennesker om ham, så de kom til at tro. Jeg ville ikke tilbage til jorden, for den himmelske verden var mere virkelig end den jordiske. Men Jesus sendte mig tilbage med dette budskab, siger Gary.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Tilbage til jorden

Da Gary slog øjenen op, lå han i en ambulance på vej til New Mexico.
I ni måneder var han ude af stand til at tale. Men en morgen da han lyttede til gospelsangeren Bill Gaither i radioen, bad han i sit hjerte om helbredelse. Da sygeplejersken kom ind og hilste på ham, råbte han:
– Pris Gud, jeg er helbredt!
Hun tabte bakken og hentede lægerne, som måtte anerkende, at det var et mirakel. Garys strubehoved og stemmebånd var stadig knust, men manden talte og sang – og det gør han stadig i dag.