Sommernyt
Diamantbryllup

Nogle af Udfordringens mest trofaste læsere, Marie og Johannes Laugesen, kunne i sommerferien fejre deres diamantbryllup!

Marie og Johannes Laugesen kunne den 13. juli fejre deres Diamantbryllup!

Søndag den 13. juli var det således 60 år siden, at Marie og Johannes blev gift.
Diakonparret Laugesen flyttede til Bedsted i Sønderjylland i 1960. Her byggede de plejehjemmet Solgården, hvor de var forstanderpar i 30 år!
Plejehjemmet blev drevet i en omsorgsfuld kristen ånd og der var rift blandt de ældre om at få en plads på hjemmet.
Senere var sønnen Peter en årrække leder af hjemmet, som nu er kommunalt.
Selv om Marie og Johannes nu befinder sig i en høj alder, har de det begge godt og nyder deres dejlige hjem på Birkevej nr. 47 i Bedsted, som ligger i nærheden af Løgumkloster.
Ofte har de venner og familiemedlemmer på besøg til en kop kaffe. Familien betyder særlig meget for dem, og de benytter enhver lejlighed til at være sammen med deres børn, svigerbørn og børnebørn eller skrive e-mails til dem.
Marie og Johannes har altid været aktive i menighedslivet, og det er de fortsat. Johannes er fx. Y’s Men og Marie er i blandt de frivillige i Sudan Genbrug. Den åndelige situation i Danmark ligger dem på hjerte. Og det sker jævnligt at Johannes ringer og drøfter en sag med Udfordringens redaktør. Avisen er et særligt hjertebarn for ham. Han har skaffet mange nye læsere gennem årene og husker trofast medarbejderne i forbøn.
Henri.