Sommer-Outreach på Nibe Festival

Når Nibe Festivalen løber af stablen, bliver det ikke kun med høj musik, men også med evangelisation.

Outreach-gruppen får mulighed for at fortælle om Jesus til mange forskellige slags unge på Nibe Festivalen.

En gruppe unge mennesker arrangerer nemlig for tredje år i træk en outreach på Nibe Festivalen.
Alle er velkomne til at deltage i outreach’en, der starter med en lille opvarmingslejr i Aalborg den 29.-30. juni. Når forberedelserne er fuldført og outreach-gruppen rystet godt sammen, går turen til Nibe Festivalen, hvor gruppen har en stand og en lille lejr.
På festivalen er outreach-deltagernes opgave at tale med festivaldeltagerne, fortælle om Jesus og være til rådighed, hvis nogen ønsker en samtale eller forbøn. Outreach-lejren er efterhånden blevet et velkendt syn på festivalen, og festivaldeltagerne har været meget positive og interesserede.
Torben Søndergaard fra OplevJesus.dk er tovholder på projektet og har været med siden begyndelsen for tre år siden.
Sidsel